> Start /      Topp 5     Kebab A - Å     Debatt     Linkar     Bli reporter     Om oss    
> Søk etter kebabkjøkken





Annonser


Sogn og Fjordane [Ingen] Rogaland Hordaland Vest-Agder [Ingen] OSLO Finnmark [Ingen] Troms [Ingen] Nordland [Ingen] Nord-Trøndelag [Ingen] Hedemark [Ingen] Østfold Vestfold [Ingen] Aust-Agder [Ingen] Telemark [Ingen] Buskerud [Ingen] Oppland Møre og Romsdal [Ingen] Sør-Trøndelag Akershus

KEBABOLOGISK INSTITUTT

Velkommen til Kebabologisk Instititutt sine nettsider. Instituttet har som mål å heve den statusen kebab har i dag. Me skal gi deg rettleiing i valget av kebabkjøkken, samt informere om kebab som matrett.

Base for kebabkjøkken

KI skal være ein guide til kebabkjøkken i Norge. Vurderingar/Reportasjar frå kebabkjøkken blir samla i KI sin database. Denne er søkbar både geografisk (gjennom kart på venstre søyle) og kvalitetsmessig (Topp 5).

Her skal ein kunne finne den informasjonen ein treng for å manøvrere i kebabjungelen. Informasjon om plassering, opningstider, telefonnummer og utkøyring blir kopla saman med ei vurdering av kebabkjøkkenet. Denne vurderinga kan brukarane sjølv kommentere. På denne måten får ein delt vurderinga opp i ein "Fagjury" og ein "Folkejury". Brukarane blir sjølv oppfordra til å skrive reportasjar slik at KI kan nå målet om å dekke heile Norge.

Forum for kebabentusiastar

Under Kebab A-Å har KI som mål å samle all viktig informasjon om kebabkulturen.
I debattforumet kan kebabentusiastar møtast for å diskutere kebab, kebabkjøkken, kebab-byar m.m. Under linkar vil KI freiste å samle relevante eksterne linkar om kebab.

Statushevande

Kebab blir av mange rekna som middelmådig junkfood. Bransjen har desverre også vorte kjent for mange useriøse aktørar.
KI freistar å vise den positive sida av kebaben. 

Ulike kebabkjøkken har eit variasjonsspekter når det gjeld smak og råvarer som er unikt for hurtigmat. Me vil freiste å få fram variasjonane, og forklare kvifor det er slik. Kebaben har ei lang historie, og har vorte prega av mange kulturar. KI meinar at denne variasjonen frå kjøkken til kjøkken åleine er nok til å gjere kebaben meir spennande enn anna junkfood, som t.d. den tradisjonelle gatekjøkkenburgeren.
Vidare er det på det reine at kebabkjøkken i dei store byane utklassar større burgerkjøkken prismessig. 

Kebabologisk Instiutt i pressa

TV2 Nettavisen [02.06.05] "Kebab på Internett"
NesteKlikk.no (magasinet til startsiden.no) [04.06.05] "Kebabfanatisme på nynorsk "
Studenttorget.no [25.04.06] "Kødder ikke med kebab"

Har du spørsmål eller bidrag til sidene, ta kontakt på: POST@KEBABNETT.NO

 

Shish KebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskrift KebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebab OppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskrift KebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Halalkjøtt Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab